Ciemna Czekolada Cachet Jeżyny i Imbir
To połączenie smakowe jest jak tajfun dla kubków smakowych. Ostry imbir i kwaskowa jeżyna są jak połączenie dwóch światów, które dają nową jakość.
Czekolada ta ma 57% zawartości kakao, co sprawia, że jest także bogatym źródłem magnezu i antyoksydantów. Została stworzona w ojczyźnie czekolady – Belgii, w słynnej czekoladziarni KIM’s, która poza doskonale cienkimi tabliczkami Cachet słynie z wyrobu wspaniałych pralin.
Połączenie smakowe jest niespotykane i wyrafinowane. Czekolada ma w sobie delikatne granulki, za które odpowiada inulina, czyli naturalny, probiotyczny cukier. Dzięki temu dodatkowi, poza orzeźwiającym zapachem, czekolada ta ma przyjemną teksturę.
Warto sięgnąć po ciemną czekoladę Cachet z jeżynami i imbirem, choćby z ciekawości. Jej bogaty, zrównoważony smak sprawia, że będzie ona idealnym dodatkiem zarówno do kawy, wina, jak i herbaty.
Czekolada ciemna