Ciemna Czekolada Cachet Migdały i Sól Morska 57%
Masz ochotę coś pochrupać? Spróbuj ciemnej czekolady Cachet z migdałami i solą morską. To niezwykle brzmiące połączenie gorzkiej czekolady to nic innego jak wymyślna mieszanka ciemnej, belgijskiej czekolady wysokiej jakości, prażonych migdałów i soli morskiej. Rozbudzi ono Twoje kubki smakowe i sprawi, że będziesz mieć ochotę na więcej.
Dodawanie soli morskiej do słodyczy wyostrza ich smak. Tym sposobem zakochaliśmy się już w słonym karmelu, który nie sposób ominąć w lodziarniach i cukierniach. Belgijscy specjaliści od czekolady, zainspirowani tym trendem, zaczęli dodawać niewielkie ilości soli do starannie wyselekcjonowanych ziaren kakaowca i masy kakaowej. Efekt jest naprawdę ciekawy i wart grzechu, bo czekolady Cachet z dodatkiem soli w różnych konfiguracjach to prawdziwa uczta dla podniebienia.
Spróbuj jej w połączeniu ze słodkimi migdałami i poczuj, czym jest ciekawy, zmysłowy i bardzo bogaty smak. Jest to doskonały pomysł na drobny, a jednak luksusowy podarunek, który zachwyci jakością użytych składników i kunsztem belgijskiej czekoladziarni.