Ciemna Czekolada Cachet Pieprz i Cytryna
Pasują do siebie jak Jin i Jang. Pieprz i cytryna w połączeniu z ciemną, belgijską czekoladą zadowolą najbardziej wysublimowane podniebienia. Dodatki te podkreślają to, co w ciemnej czekoladzie najlepsze, tworząc smak wielowymiarowy i nieoczywisty. Ta czekolada to niezastąpiony dodatek do wyrafinowanych spotkań, nawet tych we własnym towarzystwie.
Czekolady Cachet powstają od 1987 roku w Belgii, w czekoladziarni KIM’s. To miejsce niezwykłe, ponieważ łączy się tu tradycyjną miłość niderlandczyków do kakaowej rozkoszy, nie zapominając przy tym o środowisku, sprawiedliwym handlu i najwyższej dbałości o szczegóły.
Pieprzno-cytrynowa czekolada ma 57% zawartość miazgi kakaowej, dzięki czemu mogą sobie pozwolić na nią od czasu do czasu także osoby dbające o linię. Jej składniki wpływają nie tylko na dobry nastrój, ale są także źródłem magnezu, przez co wspierają pracę całego ciała.
Czekolada ta idealnie łączy się z kawą lub z czerwonym, wytrawnym winem. To propozycja dla wymagających smakoszy, którzy w małych, codziennych przyjemnościach poszukują odrobiny luksusu.