Mleczna Czekolada Cachet Karmel i Sól Morska
Smak słonego karmelu i mlecznej czekolady wyzwala w kubkach smakowych tajfun rozkoszy. I po to właśnie powstała ta czekolada – żeby pozwolić sobie na totalną rozpustę i dawać niezwykłą przyjemność z jej jedzenia. Jest tak dobra, że trudno się nią podzielić…
Delikatne, chrupiące kawałeczki karmelu i soli zostały zatopione w niezwykle gładkiej, rozpływającej się w ustach mlecznej czekoladzie. To jedno z najpopularniejszych połączeń smakowych ostatnich lat nie bez powodu – po prostu dobry słony karmel ma w sobie coś takiego, że chce się sięgnąć po więcej.
Po czekoladzie możemy spodziewać się zróżnicowanej tekstury. Masa kakaowa jest gładka, a drobinki przyjemnie chrupią. Ta czekolada jest idealnym dodatkiem do klasycznej kawy, np. brazylijskiej.
Czekolady Cachet tworzone są od 1987 roku w KIM’s. Znane na całym świecie, wciąż zachwycają jakością i tym, że ich tabliczki są tak cieniutkie, że aż przyjemnie złamać się i pozwolić sobie na chwilę rozkoszy z tą czekoladą.